Ця новина стала сенсацією для всієї області. Троє рідних братів, які зараз служать у 3008 залишили вдома своїх дружин. Кожна з яких при надії. І от – от, вони, окрім коханих чоловіків, стануть люблячими батьками.

– Троє рідних братів з Вінниччини служать в одній із військових частин Нацгвардії. Історію про бойову родину, у якій за Батьківщину проти московської орди воюють три брати, – повідомляє військова частина 3008. Євген, Микола та Владислав з багатодітної сім’ї, мають ще трьох молодших сестер. І незабаром у родині знову чекають на поповнення.

Першим повістку отримав молодший брат Владислав. Середній та старший брати одразу прийняли рішення йти теж захищати Україну, аби підтримати брата. Усі троє з військовим досвідом – служили у лавах Нацгвардії. Коли брати прийшли у військову частину, командир вирішив їх не відсилати по різних підрозділах. Нині усі втрьох на одній позиції. Усі бойові завдання відпрацьовують разом.

– Вирішили, якщо забирають одного, то підемо усі разом захищати Батьківщину. Бо старший брат сказав, що меншого не відпустить. Бути разом простіше – це і підтримка, і опора. Тому сили духу нам не позичати. Тепер ми не лише брати, а ще й побратими по зброї, – розповідає середній брат Євген. Кожен зізнається: якби брат залишився вдома, було б легше. Але якщо у мирний час разом, то й на війні – тим більше. Але захисники неймовірно чекають перемоги. Їхні дружини при надії. Брати хочуть бути поряд з коханими, коли народжуватимуться первістки.

Софія Копач