Громадські активісти закликають зібрати кошти на допомогу ЗСУ

Поки українські олігархи не чують закликів від громадян купити важку зброю для перемоги у війні з рашистами, волонтери та прості громадяни усіляко підтримують наше військо.

Уже відомий віничанам патріотичний проект ГО “Вінницький козацький корабель” виступив з ініціативою зібрати кошти на допомогу нашим армійцям.

Голова громадської організації Анатолій Оболонський пропонує на зібрані гроші купити танк. Це буде іменна бойова машина.

Коли наші західні партнери витрачають великі ресурси для підтримки України зброєю в її справедливій боротьбі за незалежність, ми також маємо долучитись до цієї справи.

Якщо кожен населений пункт України збере кошти на придбання якогось потрібного озброєння для ЗСУ, наша перемога настане швидше.

Нагадаємо, що “Віннцький козацький корабель” щосуботи проводить патріотичні концерти в середмісті Вінниці, я яких беруть участь кращі духові оркестри громади.

Виконуються популярні пісні, оголошуються подяки нашим героїчним воїнам, висловлюється вдячність народам цивілізованих країн, які підтримали Україну у цій безпричинній війні, що веде злочинний кремлівський режим.

Завтра біля Вежі о 12.00 відбудеться Великодній концерт козаків-моряків.

Буде багато гарної української музики. Самої справжньої, живої, без якої українська душа не може існувати.

І цю музику намагаються деукраїнізувати рашистські ординці. Так само прагнуть украсти, як украли частину нашої історії, як примітивно крадуть з українських домівок все, що попадає під руку.

І тільки сучасними танками можна вгамувати цей мародерський апетит. Вінничани, давайте купимо танка!

Сергій Бойко