Посівний місячний календар на травень 2022 року підкаже, як найбільш вдало спланувати роботи в саду та на городі. Так, на думку астрологів, Місяць здатен впливати на здоров’я та ріст рослин.

У травні дачників і фермерів чекає чимало різного клопоту. Це час висадки овочів, зелені та квітів у відкритий ґрунт. Також важливо обробити сад від шкідників та зайнятися підживленням дерев та чагарників. При цьому також слід враховувати погодні умови – північним, східним та західним областям України варто дочекатися теплих днів та стабільної температури повітрПосівний місячний календар на травень 2022 року підкаже, як найбільш вдало спланувати роботи в саду та на городі. Так, на думку астрологів, Місяць здатен впливати на здоров’я та ріст рослин.

У травні дачників і фермерів чекає чимало різного клопоту. Це час висадки овочів, зелені та квітів у відкритий ґрунт. Також важливо обробити сад від шкідників та зайнятися підживленням дерев та чагарників. При цьому також слід враховувати погодні умови – північним, східним та західним областям України варто дочекатися теплих днів та стабільної температури повітря.

Плануючи роботи на землі, слід пам’ятати, що найнесприятливішими вважаються дні молодика і повного місяця. Причому негативний вплив у сумі зберігається три дні, охоплюючи день до і день після оновлення фази.

Травнева повня випадає на 16 травня, молодик – на 30 травня.

Сприятливі дні для посівів та посадок у травні 2022 року

Загалом сприятливі для посадок та посівів дати 1, 2, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27 та 28 травня.

Несприятливі дні для посівів та посадок у травні 2022 року

Дні 16, 21, 22, 29, 30 та 31 травня несприятливі для будь-яких посівів та посадок.

Посівний місячний календар на травень 2022 року