– У нас парад «позорний», але ви жарте шашликі із хохлов, – радить російська свиноматка своєму сину- окупанту на 9- травня.

Головна мотивація її ненависті до “хохлів”, це до нас із Вами – українці, що у неї ціни в країні збільшились із роботою важко.. А чи хоч хтось із москальких рашистів задумався, як нам із Вами, брати та сестри, як нам із Вами, коли в нас мізерні доходи, коли в нас діти і старенькі батьки, коли ми щодня проводжаємо в ” Небесну тисячу” найкращих синів і доньок української нації. Але, нехай свиноматки подавляться цінами своїми, роботами, бо в нас і це не головна ціль! Наша ідея- незалежність! Заради якої ми днями і ночами робимо все можливе! Ми пітримуємо один одного! Ми стали фронтовим щитом для наших воїнів! Ми стали інформаційним блоком кремлівській пропаганді! Згортувались – один до одного! І знаєте що? У нас є городи і грядки!

Там ми посадимо бульбу, бурячок і моркву! Навіть, коли Ви – москальські суки, будете подихати від голоду, у нас завжди будуть українські борщі, вареники та деруни!

А ще, уявіть собі, прокляті орки, у наших селах є чисті ріки, де поточною водою можна напитися і помитись!

А от шашлик з “хохлів” нє палучиться, бо захищають святу материнську землю – Україну, бо йдуть у бій з молитвою, бо наймогутніші і найсильніші – нащадки справжньої інтелігенції, а не жертви нав’язаної вигаданої історії. І якщо Ваша савєтська тактика може спрацювати раз! То могутність наших воїнів, їх високий розум та відданість можуть 20, як у Чорнобаївці, наприклад..

У вас, московські суки, мирних снів не буде, і ми – Українські Орлиці, це гарантуємо! Здохніть від голоду, за те у теплій хатині! Якщо вона у вас буде звісно… Бо ваша власть, ще її на пожертви армії забере, от побачите! Бо, кажуть, вже немає за що воювати? Ой йо йой, як прикро..

Відчувши на собі всі економічні негаразди та військові невдачі, більшість громадян росії вирішили, що винна у цьому саме Україна – адже влаштувала жорсткий опір окупантам. Тож тепер у росіян парад не перемоги, а ганьби! – про що свідчать розмови, які перехопила СБУ.

«Не знаю, к чему этот парад? На*рен он нужен? Позорно это все… У всех настроения нету… Дебилизм полный. Все поникшие ходят, грустные… Ну, большая часть людей. Они понимают, что и с работой туго сейчас настало, с этими санкциями. Короче, хе*ня одна…» – резюмує «мирна» росіянка.

Російська пропаганда підказала їй чіткі причинно-наслідкові зв’язки, і тепер жіночка щиро вірить, що українців потрібно знищувати.

«Жарите шашлыки, да? Делайте с «хохляцких» этих шашлыки! Бейте этих гадов!.. После всего, что они делают, гады!» – радить матір сину-окупанту.

Навряд чи вона колись усвідомить, що росія у першу чергу зганьбила себе на цій війні…

українська журналістка

Софія Копач