За словами Президента, “Андрій своєю працею та спортивними досягненнями здобув величезну довіру на міжнародній арені. І тепер у нього нова важлива місія – розповідати світу про події в Україні та спрямувати свій авторитет на збільшення міжнародної допомоги нашій державі. Впевнений, тобі все вдасться!”.

– ЗАРАЗ Я ЗОСЕРЕДЖЕНИЙ лише на проєктах допомоги Україні, – Андрій Шевченко заявив , що не відновить кар’єру поки триває війна.

У понеділок, 23 травня, колишній гравець та тренер збірної України Андрій Шевченко візьме участь у благодійному матчі, який організував найкращий бомбардир в історії Камеруну.

– Я одразу відчув близькість Самюеля і цього проекту. Ми поділяємо наміри створити світ, вільний від дискримінації. У такий момент я можу лише віддати себе Україні та протягнути руку тим, хто втікає від жаху і живе у ньому.

Тому я вирішив пропрацювати це питання і спробувати надати багатьом сім’ям допомогу у такій драматичній і важкій ситуації”, – цитує Шевченка видання.

Легендарний футболіст і тренер продовжує підтримувати співвітчизників у скрутні часи.

Раніше “Шева” закупив велику партію медикаментів для потреб українців на загальну суму 400 000 євро. Також екс-тренер “Дженоа” розповідав, що багато разів плакав після початку війни та відчував стрес. Він пообіцяв не повертатися до тренерської діяльності, поки в Україні не настане мир.

Андрій Власенко