Всього загинуло на місці дислокації в Запорізькій області 27 спецпризначенців. 9 вінницьких «соколят». Висловлюємо щирі співчуття.

– Працював навідник, бо ракета влучила у місце дислокації. Відомо про 26 загиблих, дев’ятеро з них — з Вінниці. Під завалами можуть знаходитися ще 70 бійців, — повідомив нашому журналісту товариш по службі вінницьких КОРДівців.

Перед цим прозвучали заяви, що ворог планує активізувати наступ на півдні України. Страшний день! Своє життя за Україну віддали співробітники Вінницького КОРД — Михайло Зайцев, Ігор Подзігун, Віталій Антощук, Дмитро Клименко, Богдан Щербань, Богдан Булега, Віталій Олійник, Ігор Бондарчук, Артур Турляк.

Вічна пам’ять Героям!!! В один день така рана для Вінниччини… Будьте прокляті, рашисти!

Загиблі вінницькі КОРДІвці були героями публікацій «33-го»

У архіві «33-го» було декілька публікацій про подвиги бійців з Вінниці. Наші журналісти писали, як у лютому 2008 року Віталій та Сергій Олійники врятували школярів, які проламалися під лід Бугу.

Як прямо на капоті таксі одягли наручники двом бандюкам, які вчинили на своєму віку багато вбивств, пограбувань і почували себе справжніми «господарями життя»…

Як ці хлопці-правоохоронці миттєво поклали обличчям додолу одного дуже борзого «авторитета», який вважав Вінницю своєю вотчиною і «заповідним полем»… І як «заспокоювали» з одного дотику торговців зброєю, зухвалих рекетирів, підривачів «банкоматів»…

Спочивайте з Богом, хлопці… Ви виграли свій останній бій! Як і належить Воїнам!

Людмила ПОЛІЩУК