Далі його розповідь:

Рашисти не лише зруйнували будинок, вони знищили моє майбутнє життя

Вісім днів і ночей із дружиною жили під гарматними та мінометними вибухами, під ревиськом кацапських гвинтокрилих, котрі для остраху стріляли поблизу помешкання в селі Мила Бучанського району Київської області. Вісім діб… А четвертого квітня сумнозвісний орківський танк Т-72  із символікою V , котрий декілька днів тому окопався на узбіччі житомирської траси і нищив усіх, хто йшов чи їхав, розтрощив наші нові будинок та госпспоруди.

Гатанув із гармати по нас, залишившись уцілілим після того, як за моїм повідомленням про нього і ще двадцяти ворожих танків та САУ, наші ЗСУ відкрили вогонь.

Пишу і подаю фото не для того, щоб нас із дружиною пожаліли чи нам поспівчували. Це зайве. Слава Богу, ми від усього пережитого вже оговталися. А це для того, щоб, як кажуть, із перших вуст почули і з реальних фото побачили справжнє нутро путінського кодла, яке безжально нищить мирне населення та їх помешкання.

Після такого геноциду рашистський недонарод заслуговує на довічне презирство з боку всього мирного, цивілізованого людства. Смерть «руському міру», аби ці манкурти не змогли в подальшому плодитися і приносити горе та голод.

Слава нашим дорогим українським воїнам!!! Нехай їх Господь береже скрізь і завжди!!!

Слава нашій непереможній Україні!!!

Тетяна Квасюк