Романтична подія відбулася в центрі міста. Друзі та рідні допомогли організувати все так, щоб наречена ні про що не здогадалася.

Розчулена дівчина відповіла нареченому поцілунком та сказала заповітне «Так!».

Познайомились молоді люди 5 років тому, спершу товаришували, згодом їх дружба переросла у щире кохання.

– Я кохаю Яну. Передати словами ці почуття складно. Я їй дуже вдячний за те, що вона чекає та підтримує мене. І у такий непростий час ще більше ствердився в думці, що ми повинні бути разом і що вона саме та єдина, з якою хочу прожити все своє життя. Тому вирішив запропонувати стати моєю законною дружиною , – розповідає хлопець.

Яна ж по секрету поділилась, що очікувала від Вадима пропозицію руки і серця. Але на таке романтичне освідчення не сподівалася. Навіть не мріяла, що зможе побачила коханого не лише у відеоролику, який транслювалось на екрані в центрі міста, а й біля себе! А він був поруч, з величезним букетом білих троянд і каблучкою. А коли на його звернення з екрана: «Заплющ очі та повернись, тебе чекає сюрприз…», Яна побачила коханого, то щастю не було меж!

Разом із батьками, рідними, друзями, закоханих привітав Іллінецький міський голова Володимир Ящук. Подарував нареченим ікону Святого Миколая, якого в народі вважають покровителем шлюбу.

У Тульчині нареченого Вадима усі знають. Він справжній патріот своє Батьківщини, вихований на кращих зразках козацької звитяги, доблесті, відваги. Його дідусь – один із засновників козацького товариства у Тульчинській громаді. А його дядько з перших днів війни у 2014 році став на захист України. Тепер і Вадим поповнив лави українського війська. А тепер кохана Яна буде його чекати вдома з Перемогою!