Відомий український співак та лідер “Бумбоксу” Андрій Хливнюк підняв стрілецьку пісню “Ой, у лузі червона калина…” на небачений досі новий міжнародний рівень.

Певно, він і сам не сподівався, що залюбки йому акомпонуватиме легендарний “Pink Floyd”. Саме завдяки Андрію “Червону калину переспівали мало не всіма мовами світу.

Група Пінк Флойд

З перших днів війни співак з “Бумбоксу” пішов у тероборону, отримав поранення в бою за Київ осколком міни. Вже після поранення Андрій висловився з приводу жителів Росії, яка напала на нашу країну сто днів тому. Він заявив, що зневажає їх та назвав людей глави країни-агресора володимира путіна упирями.

Співак заявив, що відчуває до цих людей зневагу:

“Я відчуваю бридливість. Я з’їздив Росію вздовж і впоперек. Я маю дві з трьох найвищих нагород цієї країни. Я протягом десяти років був одним із 50 успішних колективів, у тому числі й цієї країни. І я точно не нацист, якщо врахувати, що я виступав у Кремлі.

Якусь невелику частку дочок цих упирів я ще заміж повидавав, тому що вони любили мої пісні і дуже хотіли під них вінчатися”, – сказав музикант.

Музикант додав, що багатьом артистам, які виступають на концерті в “Лужниках”, присвяченому анексії Криму, раніше тиснув руку. Хливнюк зізнався, що не вірив у вторгнення Росії до України. А зараз навіть вигляд цих пристосуванців йому огидний.

Вадим Снігур