Наше МЗС гідно відповіло на це:

“Заклики не допустити приниження Росії можуть лише принизити Францію чи будь-яку іншу країну, яка закликатиме до цього. Тому це Росія принижує сама себе. Нам усім краще зосередитися на тому, як поставити РФ на місце. Це поверне мир і врятує життя”, – написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

З одного боку нібито Франція підтримує Україну, з іншого потурає російському терористу путлєру і злочинам Москви

Така політика заслуговує на огиду і засудження. Після численних яскравих злочинів Росії робити спроби “зберегти їй обличчя” це плювок на усі наші жертви, це підрив єдності європейських держав. Замість покарання путіна і його банди на міжнародному трибуналі французьку владу і Макрона цікавить “честь і гідність” рашки, яка їх давно знищила своїми злочинами. Замість потужної збройної і дипломатичної відповіді, чуємо блеяння про мир і врегулювання, важливість експорту нашого зерна (наші внутрішні проблеми не цікавлять нікого взагалі і як ми виживаємо), який заблокувала Москва.

Закрадається думка, що Росія тотально корумпувала французькі еліти, які помітно деградували і впали нижче плінтуса

Є ще важливий момент: Франція егоїстично не зацікавлена в перемозі над рашкою України, бо Україна посяде позицію лідера на європейському континенті, а вся піраміда політико-економічних зв’язків з рашкою і в цілому в ЄС буде порушена.

Вкотре роблю висновок, що після Наполеона, Клемансо і Шарля де Голля істинна Франція і її національна гідність померли. Тому тільки побудова сильної української армії, зміцнення інститутів держави, плекання і зміцнення нашої національної ідентичності, активні наступальні дії України на всіх напрямах забезпечать нам гідне майбутнє. А правдиві союзники завжди знайдуться замість вовків в овечих шкурах.

Наша сила – в нас самих! Україна переможе!

Володимир Барцьось