Популярний британський виконавець хоче бути запрошеним, як відомий співак та виступити в інтервальних актах. Проте Роббі не планує брати участь в конкурсі, як учасник.

Вільямс зізнався, що із задоволенням щороку дивиться цей міжнародний пісенний конкурс. Співак розповів:

“Я вже запропонував свій виступ, але не як учасник від Великої Британії, а для інтервального акту”.

Не дивно, що артист хоче виступити, адже гранд-фінал шоу переглянуло 8 млн глядачів у всьому світі.

Роббі також додав: “Я раніше про такий виступ не думав, поки Джастін Тімберлейк та Мадонна не виступили на “Євробаченні”. Тому я подумав, що хочу наслідувати їхній приклад. Так, я чув, що конкурс може відбутися в Україні, але я все одно поїду. Я справді люблю “Євробачення”.

Як уже повідомлялось, переможцем “Євробачення-2022” став український гурт Kalush Orchestra. Україна отримала 192 бали від журі та найвищий бал від глядачів — 439 (всього 631). Для нашої країни це вже третя перемога у міжнародному пісенному конкурсі.

Згодом неоднозначно про перемогу українського гурту говорили відомі співаки та продюсери. Особливо російські. Але жюрі та організатори конкурсу відкинули всі ці натяки на протекцію Україні через війну. А переможці конкурсу на онлайн-аукціоні продали свій приз, хрустальний мікрофон за 900000 доларів. І всі кошти переказали ЗСУ.

Як виняток, організатори “Євробачення” видали колективу дублікат призу.

Василь Головко