Народний депутат Віктор Чорний, коли працював особистим охоронцем Віктора Медведчука, проводив сеанси гіпнозу зі “свідомістю” кума Путіна та платив за ритуали “покращення аури” проросійських політиків напередодні виборів.

Bihus.Info з посиланням на вміст жорсткого диска ноутбука Чорного повідомляє, Чорний очолював приватну охоронну фірму “Шторм”, яка надавала свої послуги Медведчуку та його родині. Улітку 2019 року Чорний зумів переконати кума Путіна надати йому місце в списку політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” на парламентських виборах, внаслідок чого він отримав депутатський мандат.

На відео, знайдених у файлах ноутбука Чорного, записано сеанси, де гіпнологи нібито вводять людину (“сліпера”) в стан “гіпнотичного сну” й “переміщують” їх усередину свідомості Медведчука. Далі гіпнолог нібито “розмовляє” зі свідомістю Медведчука через іншу людину. До прикладу, на одному такому відео гіпнолог просить “сліпера” покращити “астральну енергію” Медведчука.

Як відомо, шамани консультують та «знімають порчу» з Путіна, Шойгу, інших росполітиків вже давно.

А цю моду вже запозичити і  проросійські політики Україні.

Коли це все переглядаєш, вникаєш в деталі – напрошується один висновок – яке ж дрантя ми понавибирали. І тому маємо те що маємо…

Андрій Власенко