Міжнародна спільнота не може дозволити, щоб акт агресії проти України не був покараним. Бо це жахлива безпричинна війна з десятками тисяч смертей, мільйонами поламаних доль та зі страшними руйнуваннями інфраструктури та економіки.

А тому США та союзники готові надавати Україні достатньо озброєння, оскільки неспровокованою війною РФ хоче порушити світовий порядок.

Про це під час брифінгу за результатами “Рамштайн-3” сказав голова об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі:

“Україна під час війни бореться до останнього клаптика землі та відвойовує свою територію. Міністр оборони та всі, з ким зустрілися сьогодні, сказали, що нададуть Україні зброю, щоб захиститись від нападу та зберегти свою суверенність.
Для світу є важливим, що станеться в Україні далі. Зараз на кону світовий порядок. І щоб попередити великі країни, щоб вони не захоплювали менші країни, Україна зараз під загрозою і ми продовжуємо її підтримувати, як свого союзника. Через дії РФ під загрозою також світовий порядок. Міжнародна спільнота більше не дозволить, щоб цей акт агресії Росії залишився непокараним”, – сказав він.

Василь Головко