Нагадаємо, увечері перед вторгненням,  він закликав вже на росТВ путіна ввести війська в Україну. Бо їх там чекають.

Підозрюваний у державній зраді екснардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, ймовірно, оселився в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков’ї. Звідки кошти – тепер зрозуміло, він був завербованим ФСБ.

Журналісти Bihus.Info з’ясували, що Кива пересувається в Росії на автомобілі Toyota Land Cruiser 200 другого рестайлінгу. Цей позашляховик броньований, про що свідчить характерна перегородка між салоном і багажним відсіком. Доопрацьовано автомобіль компанією Armour Group. Орієнтовна вартість такого броньовика – 15-20 млн рублів.

У Києві Кива їздив на іншій броньованій Toyota Land Cruiser 200, яка належить Оксані Марченко – дружині Віктора Медведчука.

До Москви він їздить з боку села Покровське, яке розташоване у західному Підмосков’ї, по Новоризькому шосе. Підтверджується це відеозаписами, на яких журналісти ідентифікували Звенигородське шосе, вулицю Мньовніки, Новоризьке шосе, а також АЗС мережі British Petroleum у Нахабіно й супермаркет “Мираторг” у Покровському.

На відео від 29 травня, яке вже видалене з каналу Киви, видно ялинки, водойму, газон, пагорби, піщану зону та гольф-кар. Неподалік Покровського розташований гольф-клуб котеджного містечка Agalarov Estate. На інших відео Киви можна побачити ліхтарі вуличного освітлення, які є й на панорамі Google з західного кордону Agalarov Estate. Також на території цього містечка є фітнес-центр Crocus. Відео з каналу Киви свідчать, що тренується він саме у ньому.

Враховуючи регулярні відвідини Кивою території гольф-клубу та Crocus Fitness, скоріш за все, екс-нардеп проживає у елітному котеджному містечку Agalarov Estate”, – повідомляє Bihus.Info.

Журналісти також встановили імовірні місця проживання родичів екснардепа. Мати Киви, скоріш за все, мешкає в Іспанії, у провінції Аліканте. Брат Іллі Киви Дмитро має фірму у Великій Британії – D Design and Development LTD – і зареєстрований у Брумлі. У Іллі Киви також є сестра – 25-річна Ганна Ігорівна Стельмах. Вона, згідно профілю у LinkedIn, живе та працює у Люцерні, Швейцарія.

Зверніть увагу, ця явна агентура внаглу здавала Україну ще до війни, а ми ніяк не могли народити закон про колаборацію.

Тоді б цей зрадник сидів у нашому СІЗО а не насолоджувався московськими розкошами.

Андрій Власенко