Нарешті 21 червня, Рада Безпеки ООН розгляне проблему підбурювання до насильства як одну з причини російської агресії проти України.

“Укрінформ” із посиланням на секретаріат Радбезу ООН повідомляє, що пункт порядку денного засідання РБ, що відбудеться у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, сформульовано таким чином: “Підбурювання до насильства, що призвело до скоєння жорстоких злочинів”.

Очікується, що члени Радбезу та представники запрошених країн зроблять заяви про причини війни, зокрема про роль, яку в її розв’язанні зіграли пропаганда та мова ворожнечі в Росії.

Хоча це треба було зробити ще 10 років тому!

10 років поливали брудом Україну і її народ, 10 років народу, який переміг фашизм і поніс найбільше втрат вішали безпричинно ярлики нациків, фашистів…

Виділяли на це мільярди доларів! Кормили цих скажених псів кисельово-соловйовщини мільйонними гонорарами і зомбували росіян!

Зомбували ненавидіти і вбивати! І зараз це роблять!

І ці інформаційні кілери не менше зла принесли і приносять світу, в першу чергу Україні, як ті вбивці чи гвалтівники, мародери в домівках!

Це Гебельси сучасності і їх так само треба судити і притягти до відповідальності цих симонянш, скабєєвих… і ім подібних!

10 років вони за гроші, зароблені на розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, закликах до знищення однієї нації іншою,  тобто росіян українцями, що називається геноцидом, спокійно заробляли кошти і купували в тій же Європі найпрестижніші авто, яхти, вілли на найдорожчих островах країн.

Типовий приклад соловйов,  який має 4-ри лиш тепер заморожених будинки в Італії. Два з них на найдорожчому острові Коммо!

Як могли  роками роз‘ізджати з посвідченнями журналістів,  акредитовані у Європі,  ці пропагандоси?! Адже ці заклики до знищення,  ці неприховані слова розпалювання вогню ненависті є прямим порушенням журналістських норм!

За це не лише позбавляють статусу журналіста! За це передбачене закриття ЗМІ без усяких умов!

Але чомусь світова і журналістська спільнота, ще на початку цього мракобісся, не присікла цей злочин. Цих гебельсів сучасності.

І тепер маємо війну, яку підтримує вже 80 відсотків заражених цією страшною і людиноненависницькою пропагандою росіян. Маємо чимало таких у світі, які бачать в українцях нацистів, особливо рускоговорящих емігрантів. Бо ім так сказали з росТВ.

Це треба не лише засудити! Проти цих людей треба розпочати окреме розслідування в рамках нового Нюрнбергу. І вони за це так само мають сидіти реальні, пожиттєві терміни.

Вони, як і вся кліка Путлера мають відповісти за цю безпричинну війну!

Бо якщо в ній і є причина, то одна, світ і ми недостатньо зробили, щоб цю пропаганду і апетити  тирана вчасно зупинити.

Щоправда, в ООН досі ще росдипломат, а скоріше один із цієї кліки має досі право вето! Тому рішення скоріше всього не пройде!

Тому треба і з Радбезу перти роспропагандосів.

Тетяна Квасюк