Вітає командування Повітряних Сил ЗСУ:

– Я радий сьогодні вітати Вас із професійним святом – Днем зенітних ракетних військ Повітряних Сил.

Саме ви знищили десятки ворожих літаків, вертольотів, безпілотників та крилатих ракет, що несли смерть і руйнування на нашу землю.

Із початку повномасштабного вторгнення зенітні ракетні війська Повітряних Сил знищили понад 530 повітряних цілей рашистів! І врятували тисячі життів українців і десятки стратегічних об’єктів інфраструктури.

Завдяки воїнам протиповітрянійої оборони Повітряних Сил та їхніх побратимів з інших видів та родів військ Збройних Сил, ми вигнали російську авіацію з нашого повітряного простору і тримаємо її на відстані.

Попереду важка робота. Одночасно з цілодобовою бойовою роботою, ми мусимо вдосконалюватись, опановувати нове озброєння, яке найближчим часом надійде він наших західних партнерів.

Український народ платить високу ціну за право жити у вільній країні, за прагнення жити в цивілізованому світі – без тортур, репресій, голодоморів…

На жаль, у бою за українське небо, чимало наших воїнів віддали найдорожче – ЖИТТЯ!

Вічна слава полеглим Героям, низький уклін рідним та близьким!

Не можу не згадати і про наших побратимів з Військово-Морських Сил, які теж сьогодні відзначають своє професійне свято.

Прийміть найщиріші вітання від усього особового складу Повітряних Сил! Хочу побажати Вам одного – щоб услід за «русскім ваєнним карабльом» ми відправили весь чорноморський флот та каспійську флотилію росії.

Щоб у звільненому Севастополі – відбудували нову військово-морську базу, а на озброєння отримали сучасні кораблі, які стануть гордістю українських Військово-Морських Сил і надійним захистом України в Азово-Чорноморському регіоні!

Слава зенітним ракетним військам!
Слава Військово-Морським Силам!
Слава Україні і разом – до перемоги! – привітав Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук

Про успіхи богів неба у відео: