Цей самий літак уже має чималеньку скандальну історію. На ньому літали різні віпперсоеи в різних і часто незрозумілих для суспільства напрямках. Переважно в бік окупанта. І ще далі на Схід.

Сподівання Віктора Медведчука на “український трон” в разі перемоги рашистів обернулися для нього арештом за підозрою у державній зраді та втратою мільярдних активів, нажитих на проросійській діяльності та тісних зв’язках з рашистськими спецслужбами.

Тепер майно олігарха повертається українцям, яких він обкрадав впродовж багатьох років. «За клопотанням Офісу генерального прокурора судом накладено арешт на вертоліт та літак, якими користувалася родина народного депутата України, підозрюваного у держзраді. Правоохоронці вилучили це майно та передали у користування Збройним силам України», – повідомили в Офісі генпрокурора.

Як відомо, раніше було накладено арешт на комплекс «Ведмежа діброва», яхту та інші активи в кількості 154 об’єктів рухомого та нерухомого майна голови забороненої партії “ОПЗЖ” Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Нагадаємо, що нещодавно, суд до 9 серпня продовжив арешт Медведчука.

До речі, путін, якому прислуговував заарештований за державну зраду кум Медведчук, відмовився обміняти його на українських військовополоненних. Хоча його про це особисто просила кума Оксана.

Василь Головко