Як ми уже повідомляли, Марина Поплавська 2018 року трагічно загинула в ДТП під час останнього туру «Дизель-шоу». Він проходив у Луцьку, Києві та Львові. Окрім того, у «Дизель Студіо» не виплатили гонорар Марини за серіал «На трьох».

Також жінка розповіла, що родині загиблої Марини не виплатили жодної компенсації з приводу загибелі акторки на робочому місці.

Сестра Поплавської також розповіла, що Бланар та Крутоголов анонсували, що нібито відкрито фонди й депозити племінницям Марини Поплавської. За словами сестри, це все брехня, і ніхто не відкривав жодних фондів.

Скандал довкола «Дизель Студіо» розпочався після того, як контентмейкер Микола Федосенков розповів, як йому не виплатили зароблені гроші.

Спочатку йому почали недоплачувати значні суми за виконану роботу.

А згодом – взагалі не заплатили. Загалом, компанія винна Миколі майже 45 тис. гривень. Щоправда, 15 тис. компанія все-таки виплатила. Але не буде виплачувати всю суму.

«У вас там все ок — кидати людей на чесно зароблені гроші та ще й звинувачувати їх в тому, що вони хочуть їх повернути? Ви серйозно вважаєте, що війна — це форс-мажор, яким можна прикритись і черговий раз не розрахуватись зі співробітниками?» – зазначив Микола.