Де масово загинули військовополонені.
Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста подали запит і намагатимуться дістатися до обстріляної колонії в Оленівці, де загинули українські військовополонені.

Фахівець зі зв’язків з громадськістю та медіа МКЧХ Олександр Власенко у коментарі Суспільному
заявив:

“Ми, звичайно, знаємо про цю ситуацію і попросили якомога швидше доступ до цього місця для того, щоб переконатися та побачити на власні очі, що відбулося і чи хтось з тих людей, що там перебувають, потребує нашої допомоги”.
Власенко наголосив, якщо представники організації отримають доступ до обстріляної колонії, то до їхнього повернення звідти у Червоному Хресті нічого розповідати про це не будуть.

За словами Власенка, цими вихідними у Женеві працюватиме гаряча лінія центрального агентства Червоного Хреста, куди можуть звернутися родичі військовополонених.

“Родичі можуть звертатися на неї, аби з’ясувати долю конкретної людини. Якщо вони повідомляють ім’я та прізвище цієї людини і у нас буде інформація про цю людину, то ми спробуємо їм про це сказати, На жаль, тільки родичам ми можемо це повідомити”, — сказав представник МКЧХ.

Андрій Власенко