Вихованка вінницького модельного агентства Princess Ніколь Корбут у свої шість років вже справжня зірка. Нещодавно серію фотографій із нашою землячкою опублікував всесвітньовідомий журнал L’OFFICIEL. Крім того, дівчинка друкувалась в українському журналі Special You у рубриці «Нове обличчя» та знімалась у рекламних відеороликах. Вже двічі отримувала гонорари за свою роботу. Крім того, вона бере участь у конкурсах краси, а наставники пророкують їй велике майбутнє!

– Ніколь – активна дівчинка, професійно займається вокалом та бальними танцями. У нас вона навчається вже третій рік, – розповідає власниця модельної агенції Princess Ярослава Позднякова. — Батьки дитини легкі на підйом, завжди у всьому підтримують. Свого часу Ніколь взяла участь у конкурсі «Міні-міс Вінниця» і була там наймолодшою учасницею. Організатори пішли назустріч дівчинці, і вона впоралась зі всім бездоганно. Хоч Ніколь тоді й не перемогла, але здобула один із титулів.

Минулого року, коли я очолила модельне агентство Princess, стала робити акцент не лише на конкурсах краси, а й зйомках, показах у рекламах та глянцях! Стала співпрацювати із всесвітньовідомим журналом L’OFFICIEL. Влітку разом із Ніколь ми поїхали до Юрмали, де проходив міжнародний фестиваль моди, стилю і талантів L’OFFICIEL & RuDaGa New Star Kids 2017. У його рамках проходив показ мод міжнародних брендів. Наша дівчинка для fashion-фотозйомки, яка проходила в Рундальському палаці, одягнула неймовірно красиву сукню від бренду Dolce & Gabbana. Ніколь всім припала до душі, організатори у прямому сенсі закохались в неї. Дівчинка — справжній скарб, дуже харизматична, обожнює фантазувати та спілкуватись.

Наприкінці 2017 року Ніколь Корбут і ще три вінничанки — Влада Костюк, Евеліна Реп’ях та Мілана Нікіторович – вирушили вже до Риги. Там взяли участь у міжнародному показі «Зимова казка». Туди запросили представників країн СНД. Маленькі вінничанки демонстрували одяг відомих та талановитих дизайнерів.

– Тому невдовзі світлини із красунями ми побачимо на сторінках глянцю, — із усмішкою каже Ярослава Позднякова.

Додамо, що у модельному агентстві Princess займається більше сотні дівчат. Ярослава Позднякова із власного досвіду знає, як зі своїх вихованців зробити відомих моделей. Адже в 2009 році вона стала «Віце-міс Вінниця – 2009». У 2011 році Ярослава здобула титул «Міс Україна», а на «Міс Світу» потрапила до 15-ки найкрасивіших серед 120 учасниць. Наразі тендітну Ярославу можна побачити як модель на показах вінницького дизайнера Олександра Очеретного та Катерини Лукашик. Крім того, нещодавно вона відкрила проект для дорослих моделей «Qmodels». Дві її 15-річні вихованки успішно працюють у Китаї. Погодьтесь, це чудовий результат!