У змаганнях взяли участь близько 900 найкращих спортсменів країни. Вони представили різні напрямки черлідингу (вид спорту, що поєднує елементи шоу, танці, гімнастику, акробатику). Змагалася за першість і вінницька команда з черлідингу «Кульбіт» під керівництвом Яни Вихованець.

– Наші спортсмени були представлені в номінаціях: черденс та черхіпхоп (діти 5-8 років); черденс та черджаз (юніори), а також 2 дуети у відповідних вікових групах (кадети 8-12 років). У кожній з номінацій змагалося не менше ніж по 10 конкурентів, а в деяких близько 20-ти. Змагання судили 20 арбітрів. І тільки двоє з них були з Вінниці. Серед них і я, – розповідає Яна Вихованець. — Комaндa достойно змaгaлaся. Aле ми були здивовaні під чaс нaгородження, коли оргaнізaтори почaли нaзивaти трійки призерів, a чемпіонaми зa одностaйним рішенням суддів було визнaно нaші комaнди і дуети.

У результаті до Вінниці наші спортсмени повернулись із шістьма золотими нагородами. Також перші місця посіли два дуети у віковій категорії 8-12 років.