Члени загону-старшокласники. Спочатку школярі на вихідні або після уроків допомагали в буденній роботі одиноким, котрі проживають поблизу школи, а потім радіус розширили на все село Люлинці та Великі Кутища, що в одній сільраді. По-особливому загін відзначився у день вибухів на Калинівському арсеналі. Школярі обдзвонили усіх односельчан і запитали, хто може прийняти потерпілих. Майже півсотні жителів прийшли опівночі у клуб і забрали у свої безпечні домівки родини з дітьми з потерпілих населених пунктів.

– У селі ми всі один одного добре знаємо. Багато є таких мешканців, в яких є діти, але проживають далеко від батьків і не мають можливості щовихідних приїздити, то наш загін опікується і такими людьми, а не тільки самотніми, – каже директор школи Валентина Даровська. – Загонівці виконують посильну роботу по господарству, прибиранню. Знають добре, кому води принести, а кому дров у хату, піти купити ліки чи продуктів харчування. Адже для багатьох стареньких це титанічна робота, а для молоді – півгодини забирає. Кожен, хто потребує допомоги, телефонує нам у школу, і ми відряджаємо до них у вихідні чи позаурочний час кілька школярів. Учні  допомагають прибирати вулиці, а на весну запланували впорядкувати на цвинтарі недоглянуті могили вчителів та лікарів, зініціювавши акцію “Пам’ять ніколи не вмре”.

А ще загін, разом з односельчанами, адресно допомагає воїнам АТО, яких з Люлинець служить 25 осіб. Для цього організовують ярмарки з власної випічки, виробів. На виручені кошти купляють предмети гігієни, збирають теплі речі. В пакунки обов’язково вкладають дитячі малюнки, які готує уся школа.