Як грім серед ясного неба прозвучали слова Наташі Сенченко:

“Раптово помер Андрій…” Не можу повірити, що його більше немає. Що не почую більше його приємного голосу, розважливої поради. Не зможу більше захоплено підспівувати його запальній та зворушливій пісні, яка багатьох надихала на добро…

У світі мільйони людей можуть ніколи не зустрітися. Певно, небагатьом щастить випадково зустріти споріднену душу, справжнього товариша, брата по творчості, щирого у кожному своєму слові. Дякую тобі, друже, за ці роки нашого знайомства. За ту частину твого великого серця, яку ти вклав у нашу творчу співпрацю.

Ми завжди пам’ятатимемо твій світлий образ, твої вірші і пісні, твою відданість Правді, Гідності та Любові до людей та своєї Батьківщині, яка покликала тебе до себе ближче саме у свій день народження. Ти дарував хвилини радості та надії тисячам українських воїнів і в госпіталях, і на фронті. Тепер і ти будеш навіки з ними у Святому Небесному Війську. Спочивай з Богом. Щиро співчуваю родичам та друзям і багаточисельним шанувальникам твоєї творчості.

Прощання з тілом Андрія Сенченка і панахида відбудуться 26 серпня 2022р. о 12:00 у залі номер 2 за адресою вул.Батозька, (Кірова)12, ритуальна агенція “Реквієм”, поховання – в Сабарові, поминальний обід – в “Плеяді”.

Анатолій Жучинський