Втома від війни у росіян і викликане цим погіршення підтримки бойових дій ускладнить для путіна вербування нових людей.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики звернули увагу на нещодавнє соцопитування Левади-центру, згідно з яким 48% респондентів наполягають на продовженні “спецоперації”, а дедалі більше молоді схиляються до мирних переговорів.

Це досі високі показники підтримки агресії путіна, додали експерти, але дедалі більше у населення проявляється втома від війни, що стане для кремля проблемою – наприклад, режиму буде важче вербувати нових добровольців.

Про що свідчать коментарі росіян в мережі: “Агитируют “умереть за высокую идею русского мира” товарищи Шапиро, Эрнст, Симоньян, Шахназаров, Гаспарян, Кургинян, Кеосаян, Вассерман, Хинштейн, Зейналова, Яков Кедми, Кадыров и Александр Гельевич Дугин, а реально умирают за эту цель – долбаёбы Иванов, Петров, Сидоров!”

А цей коментар про те, що лави добровольців в окупаційній армії уже  поповнюють зеками: “Главарь банды Иван Непаратов, осужденный на 25 лет за пять (!!) убийств в Подмосковье, посмертно получил от очевидно тронувшегося умом диктатора Путина медаль «За отвагу» за соучастие в войне против Украины. До отправки на войну он отбывал наказание в ИК строгого режима”.

Ось такі ідейні “визволителі” ідуть мародерити та убивати мирних українців.

Вадим Снігур