ПОСТ ГНІВУ! Друзі, допоможіть мені зробити цю ситуацію відомою!!!

28.08.22 поверталися ми з дитиною з м.Каунас додому, до м.Вінниця. Поверталися комфортабельним автобусом, перевізником виступав Autolux inter.

Так, як прямого рейсу немає, ще в липні місяці були куплені та проплочені квитки з пересадкою у м. Львів. Приїхавши на автовокзал м.Каунас 28.08.22 о 15.00, ми чекали на автобус. О 15.33 мені прийшла смс про те, що він запізнюється. Ну добре.

Чекаємо далі. Тут приходить на сусідню платформу жінка з двома дітьми( хлопчик зовсім малий-ще у візку) та сумками, які ледве підіймає сама, та починає розповідати, що не знає як їй бути далі, тому що їй прийшла смс про відміну рейсу тим самим перевізником, а вільні квитки є лише на завтра. Я нервово починаю телефонувати на гарячу лінію, де мені відповіли, що наш автобус поламався, він буде, але із запізненням. Ок. Чекаємо далі.

О 18.40 він таки приїхав. Але ж ми маємо встигнути пересісти у м. Львів… Їдемо. Кордон ми перетинаємо швидко і о 06.20 виїжджаємо з пункту пропуску. Але о 06.30 виїжджає автобус Львів-Вінниця, а до м. Львів від кордону приблизно 2год їзди. На той час я ще була спокійна, адже перевізник взяв гроші, значить має організувати мені поїздку.

По дорозі до Львова я всю дорогу телефоную на гарячу лінію, де мені відповідають, що це питання вирішать і перетелефонують. І ось лунає довгоочікуваний дзвінок… і знаєте що мені відповідають???

«Вибачте, але до м.Вінниця добирайтесь «своїм ходом», тому що автобус вже поїхав» Карл!!! Своїм ходом!!! Як???  Нас з пересадкою їхало половина автобусу! І… своїм ходом??? Ми всі в шоці…

Добре. Ми з дитиною пішли на залвокзал взяли квитки і о 11 год виїхали. Мали бути в Вінниці о 18.00 але не так сталось як гадалось. О 12 год потяг зупинився, в с.Красне Львівської обл. і до 15 години ми простояли на спеці без кондиціонера, тому що чекали пасажирів, які мали пересісти в наш потяг. Альо! Укрзалізниця чекає пасажирів, які мають пересісти, а autolux inter просто покидає їх!!!

Факт в тому, що додому ми приїхали о 12.00 год ночі в комендантську годину!!!

Друзі, вибачайте за довгий текст, але допоможіть мені зробити цю ситуацію відомою!!! І не користуйтеся послугами даного перевізника!!!

Ія Кулик,
вінничанка