15 січня голова Вінницької ОДА Валерій Коровій представив новопризначеного голову Тиврівської районної державної адміністрації. Ним стала не чужа для району людина — 42-річний Віктор Бойко.

Народився він у селі Витава Тиврівського району. Закінчив Вінницький державний сільськогосподарський інститут за фахом «агрономія». Працював на посаді головного агронома у Жмеринському районі, агронома-насіннєвода у державній сільськогосподарській дослідній станції. 2015 року Віктор Бойко призначений на посаду першого заступника голови Тиврівської райдержадміністрації. З квітня 2016 року виконував посадові обов’язки голови адміністрації.

Цікаво, що на посаду голови Тиврівської РДА балотувалась Валентина Кирилюк, яка працює заступником директора департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів. Вона і перемогла в конкурсі. Втім, як кажуть неофіційні джерела, в останній момент відмовилась від посади.

Тим часом на Вінниччині залишають досі «обезголовними» два райони — Липовецький та Оратівський. У кожному із них вже є переможці конкурсу, проте їхні кандидатури досі не підтвердили в Адміністрації Президента.