Вже скоро у компанії улюблених українських акторів вінничани будуть насолоджувалися іскрометним гумором та справжніми італійськими пристрастями!

18 вересня о 18.00 у театрі ім. Садовського пройде прем’єра вибухової комедії «Жінка над нами» з чарівною Лілією Ребрик, маестро Лесем Задніпровським і Костянтином Костишиним у головних ролях.

– Це феєрична комедія з нестримною італійською пристрастю, чітко впізнаним смаком інтриги, ноткою хитрощів і приємним післясмаком щирого сміху, що подарує чудовий настрій та море яскравих вражень кожному глядачу! – обіцяють організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Вистава «Жінка над нами» поставлена за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті.

За сюжетом, красуня-журналістка, сеньйорита Паола (Лілія Ребрик), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу.

Однак Леоне не здається! Він укладає договір із молодим, нікому невідомим драматургом П’єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П’єтро – прихильність і палкі поцілунки Паоли.

А може ця підступна бестія веде подвійну гру?…  Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним!

Ця комедія викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.

– Вперше за ці місяці я знову вийду на сцену. Нервуюсь, чекаю, хвилююсь, як сприймуть глядачі. Я знаю, що буду плакати, я знаю, що емоції зашкалюватимуть, я знаю, який шалений це буде сплеск адреналіну. І ще я знаю – наскільки потрібно це тим, хто буде у глядацькій залі, – ділиться Лілія Ребрик. – Попри все – попри тривожні думки, попри ниючий біль у серці, попри тривогу на душі – люди прийдуть на ці декалька годин: трохи відволіктися, побачити своїх улюблених акторів і…. подумки подякувати нашим хлопцям на передовій за таку, здавалося б, фантастичну можливість – бути у такий час у театрі.

Приходьте 18 вересня о 18.00 у театр ім. Садовського насолодитися незабутньою подорожжю бурхливим світом гумору і блискучою грою улюблених акторів!

Квитки на виставу «Жінка над нами» коштують від 160 до 300 гривень.

Купуйте квитки на сайті https://bit.ly/3gXMASw

Також квитки вас чекають у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Royal pub, Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.