Він прийшов за покликом серця у перший день повномаштабного вторгнення. Вихованець дитячого будинку, ще з дитинства усвідомив, як важливо мати свою родину та безмежно любити свою Батьківщину !

Боєць тероборони Вінниччини на псевдо “Командир” у цивільному житті – адвокат. Довгий час служив в органах внутрішніх справ, був слідчим. За вірність та заслуги перед державою нагороджений орденом “За заслуги” III ступеня.

Зараз він командир взводу одного з окремих підрозділів Сил територіальної оборони 120 бригада територіальної оборони ЗСУ

– Моє головне завдання підтримати побратимів своїм військовим досвідом та підготовкою, навчити психологічній стійкості та витривалості. На мені щоденна відповідальність за підлеглий особовий склад. Бойова підготовка, внутрішня дисципліна, морально-психологічний стан – це те, на чому тримається підрозділ. Тому постійно поряд, пліч-о-пліч зі своїми підлеглими, і в навчанні, і при виконанні завдань. Відчуваю, що мені довіряють, тим і надихаюсь, – розповідає військовий. – Мене болить за те, що відбувається зараз. Не можу стояти осторонь, коли мою країну нищить ворог. Зроблю все, що в моїх силах. Дуже хочу, щоб мої діти та підростаючі внуки на повні груди вдихнули дух свободи та мали щасливі сім’ї в квітучій країні. Я впевнений, що так і буде….