Шановні вінничани!

Вінницька дирекція Акціонерного товариства «Укрпошта» повідомляє, що з 05 вересня 2022 року розпочалась передплатна кампанія на періодичні друковані видання України на 2023 рік (І півріччя) за електронною версією каталогів та з 12 вересня 2022 року – за друкованими каталогами видань України «Преса поштою» та каталогами місцевих видань України Він¬ницької області.

Зручно, швидко та своєчасно оформити передплату як за готівку, так і по безготівковому розрахунку ви можете:

— у будь-якому відділенні поштового зв’язку;
— безпосередньо через листоношу,
— оформлення передплати через сервіс «Онлайн передплата»,

Приймання передплати здійснюється у такі терміни:

На видання «Каталогу видань України «Преса поштою» на 2023 рік (І півріччя):

— до 16 грудня 2022 року.

На видання «Каталогу місцевих видань України» на 2023 рік (І півріччя):

— до 28 грудня 2022 року.

Інформацію щодо періодичних видань ви можете знайти у зручних каталогах, а професійну консультацію отримати від працівників поштових відділень зв’язку.

Це вже друга передплатна кампанія під час воєнного стану в країні. Працюючи в складних умовах, Укрпошта не припиняє свою роботу, щоб клієнти могли передплатити та отримувати необхідні періодичні видання.

Незважаючи на те, що через війну передплатні каталоги мають менший перелік газет та журналів, ви знайдете для себе найпопулярніші громадсько-політичні, розважальні, дитячі, молодіжні та інші видання.

Укрпошта запрошує вас взяти участь в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 року. Передплативши періодичні видання, ви маєте шанс виграти сучасну побутову техніку: конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед клієнтів, які оформлять передплату видань на суму від 100 грн на термін не менше ніж 6 місяців. А учасник, який передплатить максимальну кількість видань з найбільшою сумою вартості, отримає суперподарунок — плазмовий телевізор.

Для участі у розіграші суперподарунка необхідно:

Передплатити від п’яти та більше видань вартістю від 100 грн, кожне терміном на 6 місяців, надіслати на електронну пошту katalog-periodiki@ukrposhta.ua фото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек), зазначити контактний номер телефону.

Долучайтеся до передплати, а Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику!

Чекаємо на вас у відділеннях поштового зв’язку та сподіваємося, що ви станете нашими постійними клієнтами.

Будьте разом з нами!

Адміністрація Вінницької дирекції АТ «Укрпошта»