Ось і подумайте тепер, хто він Патріах від Бога чи пропагандос від Путлера

Патріарх РПЦ Кирил на недільній проповіді заявив, що жертва “при виконанні військового обов’язку” “змиває всі гріхи” “Медуза” наводить пряму мову Кіріла: “Ми знаємо, що сьогодні багато хто гине на полях міжусобної брані. Церква молиться про те, щоб брань ця закінчилася якнайшвидше, щоб якнайменше братів убили один одного в цій братовбивчій війні.

І водночас Церква усвідомлює, що якщо хтось, спонукуваний почуттям обов’язку, необхідністю виконати присягу, залишається вірним своєму покликанню і гине при виконанні військового обов’язку, то він, безсумнівно, здійснює діяння, рівносильне жертві. Він себе приносить у жертву за інших. І тому віримо, що ця жертва змиває всі гріхи, які людина зробила”.

Раніше Кіріл заявляв, що молоді росіяни “здійснюють подвиг”, вбиваючи українців.

Погодьтесь, для генерала ГРУ чи ФСБ під прикриттям у рясі це звучить виправдано.  Багато хто переконаний, що Гундяєв і є генералом російських спецслужб.  Бо він в одній когорті із путіністами має готуватись до воєнного трибуналу як злочинець. Але з уст патріарха християнської церкви це схоже на топтання всіх заповідів Божих в угоду антихристу.

Андрій Власенко