“Рабиня Ізаура” – це культовий бразильський телесеріал, який вперше вийшов на екрани в 1976 році. У головних ролях знялася юна актриса Луселія Сантус і зірки бразильських телесеріалів того часу: Рубенс ді Фалко, Норма Блум, Атила Йориу.

Практично нульовий акторський досвід юної Луселії Сантус не завадив їй майстерно виконати головну роль в серіалі. Саме завдяки цій ролі акторка на багато років залишитися в пам’яті телеглядачів усього світу.

Українцям настільки сподобався серіал, що довгий час після прем”єри глядачі називали іменами героїв картини своїх улюблених домашніх тварин. А рабиня Ізаура склала справжню конкуренцію індійським сльозливим мелодрамам і змушувала людей навіть забувати про городи і годинами обговорювали долю нещасної дівчини.

Зараз Луселії Сантус – 64 роки. У цьому році вона відзначила 50 років своєї кінокар’єри. За цей час актриса знялася в 18 серіалах і 17 кінофільмах. Також на її рахунку і кілька режисерських робіт. Остання велика робота Луселії Сантус на ТБ була ще в 2011 році. Зараз вона веде свій блог в Instagram.

Сторінка налічує понад 110 тисяч фоловерів. Там вона розповідає про своє життя, показує подорожі. В особистому житті у неї було два невдалих шлюби. Судячи з усього, думки про нове заміжжя вона залишила і живе в своє задоволення.

Шанувальники серіалу відзначають, що Лусесія виглядає чудово, як на свої роки, і бажають акторці нових яскравих ролей та усіх гараздів.

Вадим Снігур