Бо це вони виплекали незламне покоління ЗАЛУЖНИХ! І вже воно увійде в історію разом із вами, наші славні педагоги:  бо це ви зробили їм щеплення української незламності і сили духу! Виховали козаками!

Це свято застало Україну в стані повномасштабної війни.

А що у кожного українця може бути дорожче за дітей? Саме тому батьки пішли воювати за дітей! Незалежну Україну, в якій вони мають жити під мирним небом і гордитись, що вони українці. Цей навчальний рік розпочинався напевно найважче за всі роки незалежності України.

Але наші педагоги зробили все, щоб він був! В селах і містах. Дистанційно і очно. Як бажали батьки, зважаючи на безпеку дітей.

Почуйте, наші безцінні сівачі розумного, доброго, мудрого і вічного, чого бажають вам ті, хто забезпечив нам відносно безпечний тил.

Владимир Сірант, екс-голова Могилів-Подільської районної ради  з фронту:

– Знання це зброя! Зброя яка здатна вбити в людині невігластво!

Знання це сила!

Сила яка здатна створити особистість!

Шановні колеги озброюйте знаннями, творіть сильних особистостей. Ведіть безжальний бій на педагогічній ниві за майбутнє Української Нації!

Вітаю зі Святом! Нехай Бог допомагає у Ваших справах!

Серед наших славних воїнів багато педагогів.

Вони наближають нашу Перемогу, доки їхні колеги ведуть бій на українській освітній ниві.

Чимало педагогів в окупації. Вони і там демонструють незламність та силу українського духу. Не стали васалами окупаційних гауляйтерів, не продались. Чекають Україну! Вселяють віру в це своїм учням.

І воїни світла та добра прийдуть, як прийшли в Ізюм, Ірпінь, тисячі деокупованих міст Випробування нечистю скоро пройде…

Зрадники поїдуть піднімати  Зауралля… А наше Слава Україні лунатиме на кожному метрі рідної землі!

Все буде Україна! Разом до перемоги!

З повагою,
Ваш «33-й»