Ось що розповідає екс-голова Вінницькоі ОДА та нардеп минулих скликань:

– Женева, Швейцарія. 7 жовтня 2022 року.

Сьогодні з високої трибуни Європейської економічної комісії ООН в Женеві наголосив про необхідність прискореного переходу на відновлювальні джерела енергії та нові технології з енергоефективності для України !

В рамках 9-ї Сесії Групи Експертів UNECE з відновлюваної енергетики відбулася дискусія «Розвиток та розширення інфраструктури відновлюваної енергетики в Україні», співорганізатором якої виступила наша зелена платформа Global 100 RE UA.

Викопне паливо є джерелом глобальних економічних та енергетичних криз, екологічних проблем та катастроф, а також інструментом фінансування воїн, в тому числі, – і в Україні.

Світ повинен перейти на відновлювані джерела енергії для збереження планети для майбутніх поколінь. ВДЕ – це шлях до енергетичної демократизації та забезпечення всіх жителів планети  рівним доступом до енергії без шкоди довкіллю.

Шлях для України цілком зрозумілий, як для кандидата в члени ЄС. Єврокомісія презентувала програму REpowerEU, ми сьогодні працюємо над RENpowerUA для досягнення зеленої енергонезалежності України.

Наша спільна задача – синергетична Smart-інтеграція зелених технологій для їх максимальної ефективності.

PS: Гарні новини!

Представників країни агресора було виключено з Бюро    Експертів UNECE з відновлюваної енергетики!!!

Сподіваюсь, що спільними зусиллями з нашими партнерами, ми виключимо росію зі складу Ради Безпеки ООН, як країну агресора якомога швидше!

Олександр Домбровський