На що?

18-го жовтня співачці Світлані Лободі виповнилося 40 років. І з цієї нагоди іменинниця вирішила допомогти своєму рідному місту Ірпінь, велику частину якого зруйнували росіяни.

Артистка оголосила, що віддає мільйон гривень на відбудову трьох будинків. А ще 3 мільйони з 4-х необхідних закликала донатити своїх прихильників.

Про це Світлана написала в своєму Instagram російською мовою, мабуть, з метою залучити найбільше своєї аудиторії до збору грошей.

Нагадаємо, Лобода приїздила в Ірпінь і бачила власними очима, що окупанти зробили з містом. А в недавньому інтерв’ю Світлана визнала себе винною в тому, що не цікавилася політикою своєї країни після 2014 року.

У вересні співачка Світлана Лобода скасувала благодійний концертний тур в Німеччині та назвала причину свого “принципового рішення”.

Виявляється, місцеві організатори вказали одним з медіапартнерів російський пропутінський канал.

“Прихильники щойно надіслали відео придбаних квитків на мої концерти в Німеччині, в рамках благодійного туру на підтримку України. Я була шокована, адже виявилось, що квитки роздрукували на бланках, де неправильно називають моє шоу і вказано медіа партнером “Первый канал”, який не відповідає дійсності”, – сказала артистка.

Андрій Власенко