«Я вам даю слово, ми будемо нападати на них щодня і щодня будемо їх знищувати… Ми цих шайтанів не будемо брати в полон. Будемо спалювати. Не зупинимося ніде. Наша територія не Запоріжжя, не Херсон. Наша територія – Одеса, Київ, Харків… і вцілому Україна це наша територія, російська… Ми вже прийняли рішення не оборонятися, а нападати усюди”.

“Я ще раз звертаюся до кавказців. У нас в Грозному, коли намалювали карикатуру проти нашого улюбленого пророка, ми всі були готові виїхати туди і воювати там. Сьогодні ці ж шайтани приїхали до нас. Всевишній дав нам змогу воювати проти цих шайтанів і їхньої ідеології. І сьогодні ми мовчимо, ми говоримо, що не будемо воювати за російську імперію…


Подивіться у дзеркало і спитайте, хто ми такі. Ми істинні віруючі. Сьогодні віруюча людина, що себе поважає, вона не буде сидіти вдома. Він сам знайде собі автомат, сам знайде, все що потрібно і піде воювати проти цього сатанізму… Ще раз закликаю вас. Це великий джихад, в якому всі ми повинні брати участь. Яка різниця, хто їм допомагає Америка, чи Європа".

Кадиров додав, що він дуже незадоволений нинішньою ситуацією, "але є люди, які керують зверху і більше розуміють і бачать".

Напередодні 24 жовтня у соцмережах поширювали відео, ймовірно, із села Каїри. Зазначалося, що українські захисники завдали ракетного удару по базі "кадировців" в тимчасово окупованій Херсонській області.
Там попередньо загинуло 30 військових і ще більше сотні під завалами.

Тому так і занервував Кадиров. Але врахуйте, що днями ВР визнала Ічкерію, тобто Чечню, уряд якої в еміграції і вважає Кадирова зрадником, незалежною.

А це означає, що ми отримали не менше союзників із тих самих чеченців, аніж прихильників путінізму в особі Кадирова.

І вони вже тут, в міжнародному легіоні ЗСУ, готові зустрічати кадирівців, які вирішили, що Україна це їхня земля. Як і завершити процес та відвоювати незалежність Ічкерії (Чечні) від рф. А також очистити цю землю від кадирівців. Так що скоро священна війна від кровників чекає зрадників на їхній землі.

Андрій Власенко