Згідно зі східним гороскопом, наступний рік пройде під знаком Чорного Водяного Кролика або Кота

Хоча ці тварини і різні, але так вийшло, тому що в китайській мові обидві ці тварини позначаються одним і тим же ієрогліфом. Вважається, що по зодіакальному колу це четвертий за рахунком покровитель і, більш того, найщасливіший.

Кролик і Кіт – тварини сімейні, тому саме в наступаючому році любовна сфера кожної людини буде щасливою, а будинок – повна чаша. Люди, які шукають серйозних відносин, обов’язково отримають їх, а сімейні пари реалізують всі свої заповітні бажання.

Буде вдалим квартирне питання, і подорожі, і відрядження – астрологи обіцяють, що протягом усього 2023-го року людям, які бажають придбати власну нерухомість, зробити ремонт або відвідати різні країни, пощастить.

Стихія наступаючого року - Вода

Тому ви повинні вирішувати будь-які конфлікти м'яко, обходячи гострі кути. Забороняється в колі рідних, знайомих та колег вдаватися до великих сварок, керуватися в спілкуванні розбіжностями і ворожнечею. Рекомендується утриматися від будь-яких подібних енергій у взаєминах.

Шо готувати на свято?

Привітний Кролик, який цінує затишок, буде радий, якщо ви зустрінете Новий рік в колі рідних і близьких вам людей. Акцент в стравах варто зробити на овочі і легкі закуски, а від запеченого кролячого м'яса краще відмовитися - не варто ласувати своїм же покровителем. Щоб задобрити Кота, можете приготувати страви з риби, птиці або м'яса - пухнастий звір буде  радий.

У сервіровці столу краще використовувати білі і золотисті відтінки, а також придбати декоративні прикраси синього і чорного кольорів - вони символізують стихію води в прийдешньому році.

У чому зустрічати новий рік?

Кролик і Кіт не люблять вишуків і незручності, тому краще уникати нарядів, в яких вам незатишно. Високі підбори і речі, що сковують ваші рухи - не найкращий вибір на святкування. Складні зачіски та яскравий манікюр також краще залишити на "потім" - вибирайте м"які відтінки лаку для нігтів і прості, але елегантні зачіски.

Вибирайте наряди з матеріалів, приємних до тіла, кольори - чорний, сірий, синій

Можна надіти плаття з паєтками або доповнити образ хутром, тільки не лисячим. Ні в якому разі не можна використовувати принти хижаків, інакше Кролик злякається і не буде вам допомагати в новому році. Якщо хочеться надіти прикрасу, то не перевантажуйте ними образ - вибирайте унікальні вироби і дотримуйтесь мінімалізму.

Вадим Снігур