17 грудня Жмеринська громада провела в останній земний шлях Костянтина Воловоду та Олександра Балюка. А вже ввечері «на щиті» зустріли В’ячеслава Поливаного.

14 грудня ворожий артилерійський обстріл під Бахмутом зупинив серце 39-річного жмеринчанина, молодшого сержанта військової служби В’ячеслава Поливаного.

В’ячеслав – інспектор прикордонної служби 2 категорії-кулеметник 1 відділення інспекторів прикордонної застави відділу прикордонної служби «Могилів-Подільський», був призваний на військову службу по мобілізації 4 травня 2022 року.

13 грудня російський артобстріл зупинив серце 42-річного жмеринчанина, батька двох синів, люблячого чоловіка.

Олександр Балюк за професією будівельник. Він розбудовував місто, зокрема побудував пологове відділення ЦРЛ.

Олександр Балюк

Ще з 2014 року Олександр зупиняв російських окупантів на сході держави у статусі учасника АТО. А з 24 лютого знову пішов на захист рідної землі.

Браїлів провів в останню путь героя Костянтина ВОЛОВОДУ. На колінах «живим коридором», з квітами і прапорами люди дякували вірному сину України за захист рідної землі і держави.

Костянтин Воловода

Захисник у мирному житті працював електриком на цукровому заводі, потім на ЖВРЗ. З початку вторгнення росії на територію України пішов захищати рідну землю від окупантів. Серце мужнього захисника зупинилося від важкого поранення 11 грудня біля с. Водяне, Донецької області. Без батька залишилися двоє синів, без чоловіка дружина, без дідуся онуки…