16 грудня “Zомбовані PUTLERIVSKIі ЄдинороSSи» запустили на Україну одночасно 72 ракети. Але ще був час… Як тільки ми про це дізнались, то відразу створили молитовну групу в інтернеті. Відгукнулись усі знайомі, рідні та близькі для мене люди. 

Після єдиної молитви ті ракети, що летіли на Вінниччину, були знищені. Збиті усі — повністю і абсолютно! Випадковість? Я так не вважаю. Бог чує наші молитви! Нас рятує не ритуальне мовчання, а переможне єднання. Вірте!

Російська ракета «сатана» постійно націлена на країну, родину, дитину. Саме вона стала фундаментом для створення інших пекельних, тобто повітряно-космічних військ Росії. 

Це духовна війна.  Якщо деякі лідери духовенства переключають увагу суспільства на другорядні питання, то ми самі маємо захищатись від невидимого ворога.

Кожного разу, як тільки з`являється сигнал тривоги, читайте «Отче наш», а потім звертайтесь до Господа. Головне — з вірою та вдячністю, спокійно і від щирого серця. Всевишньому дякуйте наперед, начебто Він вже допоміг:

«Спасибі Тобі, слава Тобі!!!». 

Це і є проста та дієва молитва з вірою. Але її сила залежить від кожного з нас. Передайте саме цю статтю людям, бо Спаситель закликає перемагати зло добром. І кожен отримає те, що бажає іншим.

Скоро – Суд! Не відкладайте нове життя на завтра. Люди наївно вважають, що мова йде лише про друге пришестя воскреслого Христа. Але душа в будь- який момент залишає тимчасове фізичне тіло. Вірте в спасіння. Рятуйте себе ще «до другого пришестя»…

А тепер – про нашу роботу. Я, по милості згори, успішний лікар з 30- річним досвідом та орденами ПЦУ. Але зараз мова не про релігії , єресі та розколи… Головне для усіх нас – результат на фронтах. Під час війни зриви та рецидиви у колишніх пацієнтів не стукають, а вповзають. Люди повертаються до алкоголізму, куріння та навіть – до стресового ожиріння. Частішають випадки суїцидальних депресій та патологічного сп’яніння. Але «кайф» проблеми не вирішує і в наркології ледь-ледь вагітних не буває. Бережіть себе.

Наша адреса, як завжди, залишається незмінною: 

Вулиця Пирогова, 107-А (Треба їхати лише до вул. Зодчих, 22). 

Сайт ovsanuk.com  — і тут не повинно бути жодної зайвої літери.

Попередній запис обов’язковий: (098) 281 58 23; (073) 281 58 23; (050) 281 58 23. 

ВІННИЦЯ – ДОКТОР ОЛЕКСАНДР  ОВСЯНЮК – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».