Триста днів оборони. Головне почуття – безмежна вдячність. Вдячність нашим українським воїнам. Кожен день, кожна справа спрямовані на одне – як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм впевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни. Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті – в Куп’янську, Херсоні, а тиждень тому – і в Бахмуті“, – написала Шуляк.

За її словами, саме на це націлені й реальні справи партії, а саме – безпосередня допомога військовим підрозділам і спрямування 130 млн грн партійних коштів на потреби армії.

Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там – бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято – перепрошую. Я – як і усі ми – у вічному боргу перед військовими і волонтерами, які стоять на захисті нашої держави, нашої країни, нашого життя“, – наголосила нардеп.


Нагадаємо, раніше Шуляк повідомляла, що Верховна рада остаточно ухвалила законопроект №5655, який продовжує реформу містобудування та цифровізує всі процеси в будівельній галузі.

Щоб особисто пояснити деталі цього документу та впроваджуваної ним містобудівної реформи, Шуляк прийшла у лікарню до пораненого воїна, який публічно критикував ініціативу. Проте натомість цей візит викликав подальші дискусії в українському інформпросторі.

А щодо образи бійця - якби не хотіла, то не зробила б. Влада і людяність, на жаль, часом вступають у протиряччя в діях українських чиновників та політиків. Очевидно, за старою довоєнною звичкою, від якої треба негайно відвикати. Якщо ми хочемо залишатися єдиними.

Сергій Бойчук