У Новому 2023 році Україна зможе закінчити війну і повернути собі всі території, навіть Крим. Рік Кролика буде особливим, адже в цей період очікуються сильні трансформації. Про це розповів відомий астролог Влад Росс.

У цей рік дві повільні планети – Сатурн і Плутон – перейдуть в інші знаки зодіаку.

“Сатурн рухається по одному знаку два з половиною роки, Плутон змінює знак раз в 15-20 років. Перехід Плутона зі знака в знак завжди супроводжується серйозними трансформаціями, але вони відбуваються поступово. Раніше ці трансформації були пов’язані з тим, що за останні 10-15 років піднялися країни з авторитарним режимом”, – сказав Влад Росс.

Він додав, що тоталітарні режими закінчаться в березні 2023 року, коли Сатурн перейде в знак Водолія – знак демократії. Війна в Україні з великою ймовірністю може закінчитися саме в рік Кролика.

“Незважаючи на це, рік не назвеш спокійним і розслабленим – надто вже активним буде Юпітер в агресивному Овні, де він перебуватиме до травня. Після травня все буде більш-менш спокійно і прагматично, і може настати мир”, – пояснив Влад Росс.

Однак стабільності в цьому році чекати не варто, як і постійного спокою.


"Головна тема року - перехід Плутона в знак Водолія 23 березня. Це важлива подія, потім він повернеться на ретроградному Русі 11 червня на час в Козерога, але путінський режим в Росії похитнеться в березні, а ця тенденція стане помітною вже в лютому", - сказав астролог.

Тобто, видихнути з полегшенням всі зможуть вже в березні, коли планета нещастя Сатурн перейде в знак Риби.

Війна в Україні продовжуватиметься щонайменше до 16 травня, коли Юпітер перебуватиме в Овні. Після цього війна закінчиться повною капітуляцією РФ. За даними астролога, повне припинення війни в Україні з поверненням Криму може відбутися саме в період травня-червня 2023 року.

"19 червня буде дуже гармонійний аспект між Юпітером і Сатурном. Саме до цієї дати може повернутися Крим, а Україна здобуде перемогу у війні. Адже Юпітер - це закон, а Сатурн – чітка ретроспектива тієї ситуації, яка була в 1991 році. Вся світова спільнота може укласти з Путіним і його режимом новий пакт про поразку Росії. Так що 19 червня, а також плюс-мінус 10 днів до цієї дати і після, буде період, коли у нас будуть всі шанси зрозуміти, що ми виграли цю війну", - розповів астролог.

Він не виключає, що Росія зможе завдати тактичного ядерного удару. Адже 18 травня спостерігається напружений аспект між Юпітером і Плутоном, який пов'язаний з глобальними потрясіннями.

Вадим Снігур