То в чому зустрічати Новий рік, щоб задобрити Чорного Водяного Кролика і стати щасливою?

Всі на свято намагаються одягнути новий одяг, щоб залучити до свого життя удачу і щастя. Все це символізує ідею змін, ідею нового початку. Але якщо сукня на Новий рік не нова, не хвилюйтеся. Досить надіти хоча б один новий аксесуар і ефект буде той же. Навіть маленька обновка допоможе задобрити прийдешній Новий рік. Однак, важливо врахувати, який колір одягати на новорічне свято. Якщо підберете правильно, тоді тварина-символ року буде до вас прихильною.

У 2023 році кролика кольори одягу повинні відповідати його смакам. Найбільш підходящий наряд на Новий 2023 рік має включати найщасливіші кольори наступного  року – червоний і рожевий, а також синій і зелений, який матиме великий вплив на особисте і професійне життя.

Крім того, не забудьте і про колір симпатяги-кролика – чорний, адже ми зустрічаємо рік саме Чорного Водяного Кролика. При цьому врахуйте, що кролик — не хижак, але у нього твердий характер, і подібне він любить.


Тому вибирайте елегантне чорне плаття з акцентом. Це може бути ефектний виріз на спині, розріз або приголомшливий бант.

Якщо ви зустрічатимете Новий рік 2023 в домашній теплій обстановці, то цілком можете взяти на озброєння яскраві джинсові, в'язані, трикотажні і навіть шкіряні речі. Одягайте те, в чому вам комфортно, і будьте щасливими.

Справжніми фаворитами в новорічну ніч стануть сукні та спідниці, топ зі штанами і вечірній комбінезон червоного, синього, зеленого або рожевого кольору. При цьому не забувайте, що чим більше елегантності в образі, тим краще.

На особливу увагу заслуговують наряди з мереживом, бахромою, стразами і блискітками - все це зробить ваш новорічний образ 2023 яскравим, незабутнім і трохи казковим.

У чому не можна зустрічати Новий рік

Ваш новорічний наряд 2023 ні в якому разі не повинен включати натуральне хутро — тільки штучне або декор у вигляді пір'я. Крім того, краще не використовувати сірі і білі тони - вони максимально близькі до кролячого хутра. Також залиште на колись занадто шикарні сукні з напускним пафосом, складними деталями і незрозумілими конструкціями. Адже зараз не час розкошувати. Це, навіть, Кролику зрозуміло.

Яна Коваль