Про черговий великий обмін повідомив Андрій Єрмак:

– У Новий рік ми не тільки відбиваємо ракетні атаки ворога, але також повертаємо наших людей.

Це черговий великий обмін, який вдалося здійснити – 140 людей повертаються додому.

Серед них – поранені, а також захисники Маріуполя, острова Зміїний, добровольці ТРо зі Славутича, причому батьки й сини, які разом перебували в полоні, а також наші з Бахмутського напрямку.
82 бійці ЗСУ, 15 з ТРо, 22 із НГУ, 11 з ВМС та 10 з ДПСУ.

132 чоловіки та 8 жінок, 22 офіцерів та 118 сержантів та солдат…

Повернемо всіх. Інакше – не буде. А у Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими додали, що є звільнені, які були взяті в полон на луганському, харківському напрямках, а також у Київській області. Також обміняні та звільнені двоє захисників острова Зміїний, та один полонений із Запорізької АЕС.

У групі визволених є двоє братів-близнюків, які потрапили в полон між Гірським та Золотим на Луганщині. Є сержант, чий 12-річний син написав листа до Президента України, щоби допомогти звільнити батька, а також батько та син, які разом пішли служити до лав територіальної оборони.

Крім того, додому також вдалося повернути хвостатого друга українських воїнів — собаку породи американський пітбультер’єр. Пес був евакуйований з Азовсталі разом з оборонцями Маріуполя, але потім був вивезений до росії.