Терешкова просить Гундяєва
визнати Зеленського антихристом

Виявляється, що деяким особам достатньо однин раз відірватися від землі, щоб потім все життя бути у прострації. Звісно, це притаманно лише безнадійно відсталій від життя публіці. Бо називати народом росіян, вже якось не повертається язик.

У світі давно практикується космічний туризм і кожен бажаючий за пристойні гроші може злітати до зірок. А на московії ще досі живуть якоюсь архаїчною уявою про “пильні дороги дальокіх планєт”. І з відкритим ротом слухають маразматичні одкровення бабусі, якій пощастило при СРСР безкоштовно зробити кілька еліпсів навколо земної орбіти.

А та в стилі популярних, з подачі вождів, різного роду шаманів та провидців ліпить “сліпого до плоту”. Мовляв, під час польоту в космос у 1963 році, бачила Бога і з ним спілкувалась. Ну, і підтримую досі з ним зв”язок. В який спосіб відбувається комунікація невідомо. Але, видно, кремлівський режим офіційно підтримує версію старої космонавтки. Бо її слово в російській політиці дуже вагоме.

Хоча, психологи називають подібні речі старечими маразмами. А конкретно щодо Терешкової визначили детальніший аналіз: “Побічний ефект космосу”.

Ось до чого на цей раз додумалась членкиня прокремлівської партії “Единая Россия”, велика прихильниця Путіна і перша жінка-космонавт Валентина Терешкова. Вона просить визнати президента України Володимира Зеленського антихристом. Своє прохання Терешкова адресувала Кирилові (Гундяєву).

Після поширення цієї зомбосенсації в мережі, з”явилися коментарі. “Чудово! Перша жінка-космонавт теж від’їхала від перону”, – написав журналіст Гордон, коментуючи з сарказом прохання Терешкової. “О, там якась масова шизофренія”, “Політ у космос дав побічний ефект”, – пишуть підписники, серед яких є професійні психологи.

Як відомо, Валентина Терешкова – перша жінка-космонавт, яка здійснила політ у космос 1963 року. Після цього вона обіймала різні посади як у СРСР, так і в Росії. Очевидно, після чергової комунікації зі Всевишнім, 2020 року під час обговорення змін до конституції РФ саме Терешкова офіційно запропонувала поправку про обнулення строків Володимира Путіна.

Зважаючи на те, що стара єдинороска “спілкується напряму з Господом”, поправку ухвалили. І через 2 роки ця поправка зіграла не останню роль в розв’язанні РФ війни проти України, бо залишила Путлера на посаді. І дає можливість воєнному злочинцю залишитися президентом країни-терористки до 2036 року.

Зрозуміло, що бабуся Терешкова двома руками підтримує злочинну політику кремлівського диктатора. Вітала окупацію Криму та Донбасу, повномасштабну війну, подальшу анексію української території, смертоносні щоденні ракетні обстріли мирних людей…

Невже це Господь підкидає бабусі такі ідеї? І вона на пару з Гундяєвим потім їх реалізовує? Чи все ж таки світ має справу з першою офіційною епідемією божевілля в одній конкретно взятій країні? Печально, що ця країна знаходиться на кордоні з нами. І, що всі її агресивні “сумачеччі” витівки доводиться дуже важкими зусиллями лікувати Збройним Силам України. Адже маємо справу з епідемією неймовірно буйного рашистського божевілля, яке там поширюється з космічною швидкістю.

Сергій Бойчук