– А що в голові тих різних ескортниць, утриманок «папіків», які робили своїх «дівчаток» кандидатами, докторами наук, безбожно роздавали їм різні звання та титули — бачимо на прикладі скандально відомої тепер Гробовички, про яку писала ваша газета. А скільки їх таких було і ще є в Україні!

Вірніше, майже усі тепер виїхали — одні в росію, щоб паплюжити Україну, інші за кордон, де паплюжать іншим способом, розбивають сім’ї багатих і знаменитих, але пристаркуватих мільйонерів.

Тільки подумати, коли вбивають її ровесників, ця сволота путіну пісні пише, книги про розгул націоналізму… А тій ківаловській академії, яка випустила таку сучу дочку, треба голову попелом посипати… То це такі ескортниці мали творити українське правосуддя?

Як можна було за 2 роки стати кандидатом юридичних наук? Як Ківа? Інші примати-запроданці?

Ольга Мельник, читачка

– Я знаю цю Тетяну і її батьків. У них на Хмельницькому шосе досі бутік. Ще донедавна там тривала торгівля шматтям. Дорогим. У певних колах, навіть учителів, в тому числі дружин наших офіцерів-правоохоронців, гордились, що одягаються в магазині «Дольче Віта». Тобто в магазині батьків, які виховали таку доньку, а тепер звалили до неї і поділяють її погляди. Зараз бутік закритий. Але Гробович ще із 2014-го, коли змилась із «папіком» в Москву, ганебно відгукувалась про Україну. Про те, що у нас перемогла кривава хунта… Але вона спокійно приїздила до Вінниці та Києва. І таких як вона було тут достатньо. Чому не був так довго прийнятий закон про колаборацію? Чому не судили тих, хто розпускав тут антиукраїнську пропаганду? Готували до здачі Україну? Та не вдалось… Тому, щоб ніколи більше ми не пригрівали таких зміюк на тілі України, треба суворо судити і покарати усіх. А майно конфіскувати.

Василь Дмитрук,
вінничанин

– Я однокласниця цієї Тетяни. Та вона з дитинства була так вихована. Її негласно називали «шмоточною баригою». В неї лейба і «пристойний бренд» важили більше, аніж совість, мораль. Тому так легко пішла шляхом, який в Україні, а тепер Москві дає можливість користуватись золотими туалетами, ходити в дорогих шубах та обкатувати «Бентлі»…

Але в публічних місцях і на фото вона завжди одна, зверніть увагу. І мопсикам, замість діток, дні народження святкує. Чому ж поряд жодного чоловіка? Бо утриманка на те і утриманка, щоб тримати її подалі від очей законної дружини і публіки. А якщо вона такою не є, то чому не може дозволити собі мати нареченого, вже й чоловіка пора, дітей… А не може. Бо інакше буде викинута із тієї розкоші тим невидимим «папіком» «на помойку». Але ця «пісательніца» не знає одного: кому вона, така потаскана, в тих бріоні, армані і т.п. буде потрібна. Танько, готуй фуфайку, на років так десять ти вже собі заробила, принижуючи державу і народ, де народилась. І кара тебе знайде, бо злочини, які здійснила ти, розпалюючи геноцид, разом із своїм путлером, якому пісні пишеш і співаєш, терміну давності не мають.

 Ірина, вінничанка

– Те, що вона зрадниця і примітивна особа, яка пише, що Україну скоро чекає крах, бо ж як вона, бідненька, без Росії, яка її створила, це однозначно.

Але ось я прочитала про двох вінничанок, ровесниць — Тетяну і Діану.

То Діана Подолянчук, яка займається волонтерством, ще лише пише кандидатську. А дівчина вже чемпіонка України, Європи, світу. Школу з медаллю закінчила. Батька знаю, він чудова людина, декан. Але, як кажуть, дитині наукового ступеня не зробив…

Бо не ті ціннності…

Але подивіться, ось ця Гробович — типова представниця тих, хто за гроші вирішував у довоєнній Україні все. В школі, як відгукуються вчителі та учні, недалека учениця. То як вона вступає в юридичний вуз? Як там стає «зіркою» і пише за 2 роки після закінчення дисертацію?

Запитайте — всі знають, як це робиться. Або батьки за все платять — починаючи від вступу. Чи престарілі ректори, інші чиновники, які роблять таких пасій «утриманками»… І вони дуже раді і задоволені.

А якби ось ця зрадниця залишилась в Україні? Де б вона зараз була — в судах корумпованих людей судила? Чи прокурорські приписи робила? Одним словом, вершила б правосуддя…

І таких там — багато. Тому й вилазить вся ця нечисть пачками. Але добре, що вилазить. Нехай співає оди путіну, доки живий. Як і її «папік». Скоро час розплати настане.

Аліна Токарчук,
Немирів