Заклик допомогти відомій вінницькій волонтерці Оксані Кириловій поширила керівниця фото студії Bliss Зоряна Качур:

– Коли довгий час пропускаєш через себе тривоги і біль інших, організм може дати збій. Так сталося з відомою багатьом у Вінниці волонтеркою, моєю доброю знайомою Оксаною Криловою.

Ще місяць тому ми знімали з нею проєкт і вона емоційно розповідала про поїздки на “нуль”, про допомогу хлопцям-захисникам у шпиталі…А тепер Оксана сама у лікарні.

Її прооперували, попереду довгий шлях лікування і реабілітації. Сім’я фінансово  та морально готується до цього. Відновлення здоров’я – це завжди витратно та непросто. Вдома Оксану чекають двоє донечок.

Прошу підтримати цю родину. Вони звикли допомагати іншим, але сьогодні самі також потребують допомоги.

Чим швидше Оксана зміцніє, тим швидше повернеться до того, що любить і вміє – волонтерства та громадської роботи.

Допомогти знайти кошти на лікування вирішив Народний художник України Володимир Козюк:

– Все дуже просто, людині потрібні кошти, я можу запропонувати  найкращий продукт по мистецтву за усі часи існування України! «Фарби полум’я сердець» , понад 250 сторінок, понад 200 митців  з 55 країн світу, 22 заслужених художники, 32 народних художників України в одному проєкті! Умова! Перерахуйте Оксані 1000 гр чи більше з позначкою «фарби – лікування», мені чек, альбом вишлю за ваш рахунок або ж передам. Так що, любі друзі, є шанс допомогти і долучитися до мистецтва. Розігрую 50 альбомів!

Хто бажає допомогти коштами Оксані, ось її картка:

4149 4993 4278 1273 Крилова Оксана Григорівна

А хто бажає книгу від В. Козюка, скидайте чек про оплату на його особисту сторінку у Фейсбуці – https://www.facebook.com/vladimir.koziuk