Пам’ятну дошку нацгвардійцю військової частини 3028 Сергію Багулову встановили у Сальнику, що на Вінниччині, на стіні ліцею, де навчався захисник.

Днями йому мало б виповнитися 45 років, саме тому у день народження чоловіка дружина вирішила відкрити пам’ятну дошку в його честь.

На ганку Сальницького ліцею, де навчався гвардієць, на відкриття меморіальної дошки окрім рідних та близьких зібрались близько пів сотні людей. Відтепер заклад носитиме ім’я захисника. Дошку на стіні ліцею відкрили дочка Сергія Багулова — Лєра і молодший син Матвійко.

Сергій загинув 22 жовтня у боях поблизу Білогорівки, на Луганщині. З 2014 року брав участь у боях на Донбасі, звільняв Харківську ОДА.

Від початку повномасштабного вторгнення обороняв Київщину, а згодом брав участь у запеклих боях на сході.

Віддати честь і шану другу — прийшли побратими з якими Сергій служив та пліч-о-пліч бився з ворогом.

– Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми йшли від Калинівки прямо на супротив з ворогом. Так само були разом з Сергієм в одному екіпажі БТР. Він мій друг, товариш, побратим. На нього завжди можна було покластися. Тепер воюю за двох, — каже побратим та ліпший друг Олександр Швець.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі молодшому лейтенанту Сергію Багулову присвоєно звання лейтенант (посмертно).

Вічна пам’ять Герою!