У Жмеринській міській раді повідомляють, що Серій Кришталь був водієм екстреної медичної допомоги, для якого рятувати життя було життєвим кредом. Тому не міг допустити, щоб ворог топтав рідну землю, забирав життя українців та руйнував їхні домівки, за покликом серця  взяв до рук зброю і встав до лав Збройних сил України.

Повний енергії та сил, мрій, надій і сподівань Сергій Кришталь самовіданно боронив українську землю, давав відсіч ненависному ворогові у складі  інженерно-саперного взводу та разом з побратими відстоював незалежність України та її територіальну цілісність.

Підступний ворог обірвав життя воїна, невблаганно перервав всі плани та навіки забрав у батьків сина, у діток – батька, у дружини – чоловіка, у сестри – брата. Втратила патріота та вірного сина Жмеринська міська територіальна громада та вся Україна.

Загинув 34-річний воїн-оборонець 10 лютого у населеному пункті Федорівка Бахмутського району на Донеччині.

Пам’ять про Героя та його подвиг завжди житиме в серцях земляків. Ще один воїн став ангелом та поповнив небесний легіон захисників, що з неба оберігають свою родину та рідну Україну.