На Вінниччині родини чотирьох військовослужбовців Могилів –Подільського прикордонного загону, які загинули під час виконання бойових завдань з відсічі та стримування збройної агресії проти України, отримали  державні нагороди.

Відповідно до Указу Президента України орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагороджені – старший сержант СОРОКА ЮРІЙ, сержант ЧАЙКОВСЬКИЙ ЯРОСЛАВ, сержант СТАХОВ ПАВЛО, молодший  сержант ГРИГОРЕЦЬ ВЛАДИСЛАВ.

Усі четверо  — справжні патріоти рідної землі, відважні українські воїни. Кожен з них вчинив подвиг – мужньо захищаючи свою землю від російських окупантів віддали найдорожче – життя.

– Кожного дня захисники та захисниці наближають нашу спільну перемогу. Але вона дається надважкою ціною – ціною людських життів.  Герої не вмирають! Ми їх будемо пам’ятати вічно за мужність, відвагу, подвиги, проявлені в боротьбі за мир у рідній Україні.

Щирі співчуття рідним і близьким наших захисників, низький уклін, безмежна вдячність та шана.

Вічна та світла пам’ять полеглим прикордонникам. Вони навіки залишаться в наших серцях та в наших рядах, – пам’ятають побратими про тих, хто тепер у вічному строю.