Олександра доставили вночі без ознак життя. Поранення, якого зазнав чоловік, могло закінчитися трагічно, написав на своїй сторінці у Facebook гендиректор обласної лікарні у Дніпрі Сергій Риженко.

Військовослужбовець не міг пригадати своє ім’я. У нього в голові стояв звук снаряда, що летів на позиції. Руку хлопцю рознесло на шматочки.

– Найкращі травматологи Мечникова зібрали фрагменти її кісток та м’язів, з’єднали апаратами та швами, – написав Сергій Риженко. – Уламки снаряда пробили око, пошкодили череп і шию.


У реанімації Олександр розповідає про батьків-пенсіонерів, які чекають на його повернення. Він мріє одужати, закохатися, одружитися й жити, як і раніше , на Вінниччині, та не відчувати болю, що принесла війна.

Зараз його готують до чергової операції, переливають втрачену кров, він спілкується з психологами. І все це робиться в лікарні для найшвидшого одужання героя.

– Хочу зауважити, що Олександр залишив у собі назавжди внутрішню силу та мужність, але багатьом іншим потрібна допомога, – написав Риженко.

Василь Головко