Ось що він повідомив на своїй офіційній сторінці:

– Ну що ж.

Витримавши паузу щоб спав накал пристрастей та відпочивши від жару інформаційного поля, резюмую.

У моїй справі про недостовірне декларування відомостей, ВАКС ухвалив: Пашковського Максима Ігоровича визнати невинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, та виправдати у зв’язку із відсутністю у його діях складу кримінального правопорушення. Крапка. Мовою фактів.

Резолютивній частині вироку передували 13 сторінок аналізу і кропіткої роботи колегії суду.

Що встановлено:

1. Факт невненесення орендованої квартири до декларації виявлено самостійно Пашковським М.І. без вказівки на це уповноваженої особи НАЗК;

2. Пашковським М.І. самостійно вжито заходи для усунення виявленого недоліку у декларації;

3. Про відсутність прямого умислу на внесення недостовірних відомостей свідчить також послідовність дій користувача Єдиного державного реєстру декларацій осіб, які вчинив Пашковський М.І. Відповідний розділ декларації про нерухомість заповнювався відомостями тричі.

Чесно кажучи, я вражений глибиною аналітики та об’ємом проробленої судової колегії роботи. До уваги бралися також міжнародні нормативно-правові акти. Я не знаю чи прочитаєте Ви, але я засвідчую Вам свою повагу і знімаю капелюха! Я був неправий відносно Вас, думав гірше про Вас. Я був неправий.

І на сам кінець. Я хочу подякувати всім, хто мене підтримав. За те, що давали сили та енергію йти далі. Особливо моїй сім’ї. За те що витримали. Вибачте, що Вам довелось пройти зі мною крізь цей бруд. І дякую, що були поруч зі мною 24/7. Моїм захисникам, що віддано билися за мене як вовки. Хочу подякувати хлопцям і дівчатам, що надсилали селфі із холодних окопів Донбасу і півдня України, підтримуючи мене таким чином на цьому нелегкому шляху. Ви мене надихали своїми стомленими, але світлими і по доброму посміхаючимися обличчями. Друзям, що писали мені слова підтримки з найрізноманітніших точок світу. Друзям, що приходили у лікарню на провідини. Всім хто дзвонив, писав повідомлення і підтримував.

Я розумію, що далі перспектива апеляції, касації, але я хочу сказати це всім Вам саме зараз.

Дякую, що Ви – люди. В нас – сила.